نحوه گذراندن دوره مربی گری

نحوه گذراندن دوره مربی گری

از معرفت پژوه e527381 در
Number of replies: 0

استاد عزیزم ، با درود و  آرزوی موفقیت و طلب خیر ، از ارادتمندان بسیار قدیم جنابعالی هستم که متاسفانه دوره مربی گری را نگذراندم ، سابقا من از روی سی دی کلاس ها را نگاه می کردم و همواره منتظر مکث آن استاد عزیز و اعلام حلقه در میان جلسات بودم ولی چون در سی دی دوره مربی گری چیزی اعلام نمی شود لذا تصور می کردم با اتمام هر جلسه ، حلقه های همان جلسه مطابق  جدول کل حلقه های دوره ها که داشتم تفویض می شوند ! و نهایتا می خواستم با استنباط خودم آنها را با هم انجام دهم  مثلا هر تعداد حلقه برای هفته اول هر کلاس ( ۶ کلاس) بود را با هم انجام دهم  و …  اما اخیرا یک فایل آموزشی ۹/۲۲ دقیقه ای از دوره مربی گری دیدم که در آن نوشته شده برای دوره مربی گری ، تفویض حلقه ها در مدت ۵۳ هفته بطول می انجامد  یعنی این هفته ها موازی نیستند بلکه پشت سرهم قرار می گیرند اکنون سوال من اینست که ۱- من هر ۶ جلسه را دیده ام آیا نیاز است مجددا آنها را ببینم یا نیازی نیست و فقط برای دریافت حلقه ها و حفاظ ها ، هر یک هفته بترتیب فایل راهنما در ارتباط قرار بگیرم و اینکار حداقل ۵۳ هفته ( یکسال ) طول می کشد؟  ۲ - اگر باید مجددا دوره ها را ببینم ، چون برای من امکان ۶ جلسه هفتگی بطور متوالی و با تلویزیون و … وجود ندارد  و ممکن است از طریق یوتیوب یا سی دی چند ماه طول بکشد ، آیا باید پس از هر جلسه بمدت تعداد هفته های مندرج در راهنما بدوا ارتباط های دوره ها را بترتیب بگیرم و بعد جلسه بعدی و ارتباطات دوره بعدی  را شروع کنم ؟ در اینصورت چون ۶ جلسه اما ۱۰ دوره ( با تشعشع دفاعی و سایمنتولوژی ) هست چگونه باید عمل کرد ؟ بسیار سپاسگزارم